joi, 12 ianuarie 2012

26 septembrie -,, Ziua limbilor straine”



   La fiecare 26 septembrie, Ziua europeană a limbilor sărbătorește bogăția lingvistică a Europei. Este una din ocaziile oportune de a aminti avantajele învățării limbilor străine: posibilitatea de a descoperi culturi noi, căpătarea unei perspective diferite asupra lumii, noi oportunități în afaceri și posibilitatea de a-i înțelege mai bine pe cei din jur. Totodată, este o modalitate de a combate rasismul și intoleranța față de anumite etnii ori popoare.


  Luând în calcul aceste avantaje, CDI, cadrele didactice și elevii din școala noastră au  organizat cu acest prilej o activitate care a fost  găzduită pe data de  26 septembrie,  la ora 11.00, la CDI –ul din scoala noastra. 

   Activitatea a fost  organizată de biblioteca scolara în colaborare cu profesorii de la catedra de limbi moderne (Prof.Jerlaianu Georgelia  )



            
     Activitatea a constat  într-un recital de cântece și poezii în limbi de circulație europeană, o prezentare în power point care cuprinde imagini și informații , prezentarea unor referate tematice,prezentarea scenetei ,, Scufița Roșie ” în limba engleza care a adus ropote de aplauze in rândul spectatorilor .
                                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu